Luxe buitenkeuken in stadstuin

Buitenkeuken in tuin

De buitenruimte van dit Herenhuis in Amsterdam is volledig omgetoverd. Het is plek om het hele jaar door buiten te genieten, te relaxen en te koken. De strakke elementen in de tuin en de Roostr Rubix buitenkeuken passen perfect bij elkaar.

Buitenkeuken in tuin

 

In samenwerking met VDKVDW hebben wij deze tuin mogen realiseren en mogen omtoveren tot een tuin waar je het gehele jaar kan genieten. In de tuin staan twee van onze Roostr Rubix Duo Frames. Er is volledig gebruik gemaakt van frake hout zodat de gehele tuin bij elkaar aansluit en een mooi geheel is. Met een houten werkblad geef je jouw keuken een warme en natuurlijke uitstraling. Door thermische modificatie is het hout duurzaam en onderhoudsarm. Het oppervlak van het Fraké hout heeft een subtiele vlamachtige tekening, pinholes geven het hout een karakteristiek uiterlijk. Frake hout is watervast, UV-bestendig en vorstbestendig. 


Buitenkeuken in tuin

Het functionele aan de buitenkeukens van Roostr is dat de buitenkeukens modulair zijn en koppelbaar. Na een aantal weken hebben we deze buitenkeuken uitgebreid met een Rubix Single Frame met kamado inlay. Hierdoor kunnen de klanten nu ook echt heerlijke gegrilde gerechten serveren aan vrienden en familie. Onze Kamado Inlays zijn geheel universeel. We werken samen met alle gangbare maten van onder andere Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe en Monolith. 
Buitenkeuken in tuin
Buitenkeuken in tuin

Vrijblijvend een inspiratie offerte aanvragen? Ontdek de perfecte buitenkeuken voor jouw tuin met onze 3D ontwerp- en offerteservice, waarbij het ontwerp met precisie, persoonlijke aandacht en totale beleving wordt gemaakt.