Roostr_buitenkeuken_werkbladen_recept

Recepten

Van de grill tot op je bord: Ontdek hier jou favoriete BBQ-recept

Recepten

Springrolls
Springrolls (koolpakketjes), geïnspireerd door Aziatische keuken waar ze i.p.v. wraps, sla & kool bladeren gebruiken als wrap, dit geeft  een gezondere lading en een lichter verteerbaar product, wat erg goed combineert met de robuuste BBQ grill smaak.
Côte de Boeuf
De Côte de Boeuf, een prachtig stuk vlees met de perfecte vlees vet verhouding, dit stuk vlees is perfect om op de BBQ bereiden.
Gekarameliseerde Wortel
Gekarameliseerde wortel van de BBQ, een heerlijk bijgerecht die vrijwel iedereen lekker vind en een geheel eigen smaak explosie heeft.
Gevulde Flespompoen
Een feestelijk vegetarisch hoofdgerecht, deze flespompoen gevuld met mozzarella, peterselie en verse vijg. Het oogt niet alleen prachtig maar met de intense smaken verbaas je iedere fijnproever.
Lemon Smoked Salmon
Zomer! Zalm op de bbq met kruiden en citroen past daar perfect bij! Heel simpel met verse kruiden maak je een gezond bbq gerecht.
Smoky Garlic Bread
Gerookt knoflookbrood gegarneerd met zongedroogde tomaat, parmaham en pesto. Heerlijk voorbij de borrelplank of als voorgerecht met een goed glas wijn, de parmaham is goed vervangbaar voor evt. gegaarde kipfilet of chorizzo.