Buitenkeuken met Kamado

Ontdek de perfecte ondersteuning voor jouw Kamado BBQ

Een buitenkeuken met Kamado barbecue van Roostr is niet zomaar een tuinmeubel; het is een investering in levenskwaliteit, gezelligheid en culinair genot. Ervaar zelf de meerwaarde en transformeer jouw buitenruimte in een oase van stijl, comfort en gezelligheid.

Waarom kiezen voor een Roostr Buitenkeuken?

  • De buitenkeukens zijn duurzaam geproduceerd.
    Onze modulaire buitenkeukens zijn ontworpen en worden CO2-neutraal geproduceerd in Nederland.

  • De buitenkeukens zijn bestand tegen alle weersinvloeden
    Bij Roostr kiezen we enkel voor de beste materialen, zo zijn onze keukens bestand tegen water, vorst, wind en Uv-straling.

  • We leveren advies en service van hoog niveau.
    Wij helpen jou graag de ultieme keuken voor buiten samen te stellen. We zijn erop gericht jouw verwachtingen te overtrefffen.

Wij geloven dat een buitenkeuken met een Kamado barbecue de ultieme toevoeging is voor elke buitenruimte. Ontdek hier waarom onze buitenkeukens met Kamado jouw buitenleven naar een hoger niveau tillen. 

Kamado buitenkeuken

Universeel

Wij werken samen met alle gangbare maten van onder andere Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe en Monolith.

Zowel voor onze Rubix frames als de Allure buitenkeuken zijn alle merken mogelijk.

Welke Kamado inlay heb jij nodig?

Jouw favoriete Kamado BBQ stabiel en veilig ingebouwd? Roostr biedt de perfecte ondersteuning voor jouw Kamado BBQ in het Rubix systeem.

Ga je voor een Roostr Allure buitenkeuken? Dan zorgen wij ervoor dat de juiste afmeting voor jouw kamado wordt uitgesneden in het gekozen werkblad. Bekijk onze 3D Configurator de mogelijkheden van Allure.

Ga je voor een Roostr Rubix buitenkeuken? Kies dan een Inlay uit onderstaande modellen. Ben je thuis al voorzien van bijvoorbeeld een Kamado Joe Classic I? Kies dan voor de Kamdo Inlay 57 in de 3D Configurator of geef dit handmatig door via een van onze offerte formulieren.

Rubix Inlay Kamodo

Kamado 44

Big Green Egg Mini Max

Big Green Egg Small

The Bastard Compact

Kamado Joe Jr

Monolith Icon

Grill Guru Compact

Rubix Inlay Kamodo

Kamado 49

Big Green Egg Medium

The Bastard Medium

The Bastard VX Medium

Rubix Inlay Kamodo

Kamado 57

Big Green Egg Large

Monolith Avantgarde

Monolith Classic Pro 2.0

Monolith Basic

Kamado Joe Classic I

MasterBuild

Grill Guru Medium

Rubix Inlay Kamodo

Kamado 59

The Bastard Large

The Bastard Urban Large

The Bastard VX Large

Grill Guru Large

Rubix Inlay Kamodo

Kamado 59KJ

Kamado Joe Classic II

Kamado Joe Classic III

Rubix Inlay Kamodo

Kamado XL

Big Green Egg XL

Samen genieten met een Kamado buitenkeuken

Een buitenkeuken voorzien van een Kamado zorgt voor veelzijdigheid in de kookmogelijkheden. De culinaire mogelijkheden zijn eindeloos. Van heerlijke vleesgerechten tot knapperige pizza's en alles daartussenin, een Kamado biedt de mogelijkheid om een breed scala aan gerechten te bereiden, zodat je altijd iets lekkers kunt serveren, ongeacht de gelegenheid.

Inspiratie nodig voor heerlijke gerechten? Bekijk onze recepten.

Niet zorgt dit kookelement alleen voor heerlijke gerechten, het creëert gezelligheid, nodigt uit tot samen komen en zorgt voor onvergetelijke momenten met vrienden en familie. En dat alles in de buiten lucht. Ontdek zelf de magie van buiten koken met een Kamado buitenkeuken van Roostr.

Stel jouw Roostr buitenkeuken met Kamado zelf samen

Kies je gewenste Roostr buitenkeuken, kies het gewenste framemaat, en stel jouw buitenkeuken samen met onze 3D Configurator!

Roostr Rubix

Alleenstaand of als uitbreiding.

Prijs: vanaf €2499,-

Ik ga Configureren

Roostr Allure

Een culinaire beleving.

Prijs: vanaf €11.596,-

Ik ga Configureren

Meestgestelde vragen

Een buitenkeuken is een keuken die buiten het huis is geplaatst, meestal in de tuin of op het terras, en heeft het doel om het buitenleven en outdoor koken. Een buitenkeuken kan van diverse keukenapparatuur worden worden voorzien, zoals een barbecue, spoelbak en kraan, pizzaoven, koelkast en een werkblad. Een comfortabele en praktische plek om te koken en te eten in de buitenlucht.

Een buitenkeuken voorziet in alle gemakken van een keuken, maar dan in de open buitenlucht, en biedt extra werk- en opslagruimte rond de BBQ. Ook creëert een buitenkeuken een aangename en sfeervolle omgeving voor familie en vrienden, en verhoogt de waarde van een huis.

De kamado barbecue is een traditioneel Japans kooktoestel gemaakt van keramiek en is ideaal om verschillende kooktechnieken uit te proberen en heerlijke gerechten op te bereiden. Kamado barbecues kunnen extreem hoge temperaturen bereiken, waardoor je er allerlei soorten voedsel op kan bereiden. Ook kan de Kamado barbecue worden gebruikt om voedsel te roken voor een diepe, houtachtige smaak.


Een fraaie Kamado barbecue in de tuin staan? Integreer jouw Kamado in een buitenkeuken voor extra werk- en opslagruimte!

De Big Green Egg is een van de populairste en geliefde barbecues en een absolute aanwinst voor je tuin of terras. Jouw buitenkeuken met Green Egg combineren? De buitenkeukens van Roostr werken samen met alle gangbare maten van onder andere Big Green Egg. Via de 3D Configurator kies je eenvoudig de juiste maat voor je Big Green Egg BBQ.