Buitenkeuken met een Big Green Egg

Buitenkeuken_Roostr_Luxe

Stel je voor: een zonnige dag aan het water, een lichte bries en de heerlijke geur van gegrilde lekkernijen zwevend in de lucht. Dit is de magie van buiten koken op zijn best, en met de perfecte combinatie van een Roostr Rubix buitenkeuken en een Big Green Egg, wordt deze ervaring naar een geheel nieuw niveau getild.

In samenwerking met design bureau VDK*VDW creëerde we deze ultieme buiten-kook ervaring. In het ontwerp zou de buitenkeuken als een verlengstuk van huis dienen, ontworpen om het plezier van koken en samenzijn met vrienden en familie naar buiten te brengen. Het idee was dat je niet langer heen en weer hoeft te lopen tussen binnen en buiten, en je kunt je volledig concentreren op het creëren van heerlijke maaltijden

Buitenkeuken-Roostr-BigGreenEgg

Samen genieten van de Buitenkeuken

Wat deze combinatie echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om gasten te vermaken terwijl je kookt. Je kunt je ingrediënten moeiteloos voorbereiden op het luxe Dekton Laurent werkblad of een drankje verzorgen voor de gasten en vervolgens naadloos overstappen naar het grillen op de Big Green Egg. Geen gedoe meer met tijdelijke opstellingen of beperkte ruimte; in plaats daarvan heb je een georganiseerde, volledig uitgeruste buitenkeuken

Roostr-Buitenkeuken-DektonLaurent

En terwijl jij de kunst van het grillen op de BBQ beheerst, kunnen je vrienden en familieleden rond de buitenkeuken verzamelen, genieten van elkaars gezelschap en kijken hoe heerlijke gerechten tot leven komen. Het creëert een sociale en interactieve sfeer die koken verandert in een gedeelde ervaring en herinneringen oproept die lang na het eten blijven hangen. Of je nu besluit om een intieme familiebijeenkomst te organiseren of een groots tuinfeest, de Roostr buitenkeuken zal je gasten verrassen met heerlijke, meesterlijk bereide gerechten.

Buitenkeuken_Roostr-BigGreenEgg

Ga jij ook voor het comfort van een buitenkeuken met Green Egg in de tuin of op het terras? Ontdek de modulaire buitenkeukens via onze 3D configurator en creëer jouw eigen keuken voor buiten!