Buitenkeuken met Bar

De perfecte toevoeging aan jouw buitenkeuken en plek om samen te komen

Upgrade jouw buitenruimte met onze Roostr Bar. Trakteer je gasten op een onvergetelijk culinair optreden. Terwijl jij heerlijke BBQ gerechten klaarmaakt, kijken je vrienden en familie mee, wat zorgt voor een interactieve en vermakelijke ervaring. De Roostr Bar is de ideale manier om je vrienden en familie te laten genieten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.

Waarom kiezen voor een Roostr Buitenkeuken?

  • De buitenkeukens zijn duurzaam geproduceerd.
    Onze modulaire buitenkeukens zijn ontworpen en worden CO2-neutraal geproduceerd in Nederland.

  • De buitenkeukens zijn bestand tegen alle weersinvloeden
    Bij Roostr kiezen we enkel voor de beste materialen, zo zijn onze keukens bestand tegen water, vorst, wind en Uv-straling.

  • We leveren advies en service van hoog niveau.
    Wij helpen jou graag de ultieme keuken voor buiten samen te stellen. We zijn erop gericht jouw verwachtingen te overtrefffen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een buitenkeuken met een bar de perfecte aanvulling vormt voor elke buitenruimte. De bar is zowel voor Rubix als voor Allure beschikbaar.

Roostr Rubix

Modulaire buitenkeuken met bar

Include the smaller details of your promotion in text below the title.
Stel zelf samen Bekijk projecten
Roostr Allure

Luxe buitenkeuken met bar

Include the smaller details of your promotion in text below the title.
Stel zelf samen Bekijk projecten

Ontdek de ideale bar-module voor jouw buitenkeuken

De perfecte toevoeging voor jouw achtertuin feestjes, barbecues, heerlijke zomeravonden en alle andere gelegenheden! Na een heerlijke maaltijd is er niets fijner dan nog even na te tafelen.

Roostr Rubix met bar-module
De Rubix Bar is ontzettend efficiënt, omdat een bar minder ruimte inneemt als een grote eettafel. Het formaat is tevens minder diep dan de gemiddelde eettafel; lengte 148cm voor 4-personen of 224cm voor 6-personen. Zo bespaar je dus gemakkelijk ruimte op je terras. Of je nu een groot of klein terras hebt, een bar past altijd.

De Rubix Bar wordt op dezelfde hoogte als de keuken gemonteerd. Mede dankzij de hoogte van 90- 93cm zorgt de bar ook nog eens extra ruimtelijk effect. En doordat de keuken, bar en barkrukken in hoogte afwijken van de rest van het terras, geeft dit een speelse look.

Roostr Allure met luxe bar
Komt jouw Allure vrij in de ruimte te staan? En wil je jouwe buitenkeuken het centrale plek van de buitenruimte maken? Kies dan voor de Allure Bar en creeer een plek waar heerlijk eten, gezelligheid en vrienden en familie samen komen.

De Allure met Bar heeft een overstek van 30 cm en kan ook geplaatst worden zonder stolwanden. Kies zelf welke achterwand bekleding het beste bij jouw stijl past. Maak gebruik van onze 3D Configurator om jouw ultieme buitenkeuken visueel te maken en plaats heb direct in jouw buitenruimte.

Samen genieten van een buitenkeuken met bar

Ontdek hoe een Roostr Buitenkeuken met bar de perfecte combinatie biedt van functionaliteit en plezier, waardoor je moeiteloos heerlijke gerechten kunt bereiden terwijl je gasten genieten van het buitenleven. Laat je verrassen door het gemak van onze innovatieve ontwerpen, terwijl je samen met je dierbaren de smaken van de buitenlucht omarmt. Of je nu grillt, roostert of gewoon ontspant met een heerlijk drankje, onze buitenkeukens met bar zijn ontworpen om jouw culinaire avonturen te verrijken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Op zoek naar inspiratie voor heerlijke gerechten? Bekijk onze recepten

Lekker lang natafelen

Buitenkeuken met bar

De Rubix Bar staat voor gezelligheid, daar is iedereen het wel over eens.

Komen er regelmatig gasten over de vloer? Dan is een bar uitermate geschikt voor jou! Met de 3 verschillende Dekton bladen heb je altijd een stijl die bij jou past. En met de optionele houten achterkant wordt de Bar een ontzettend sfeervolle toevoeging aan je terras.

Stel jouw buitenkeuken met bar zelf samen

Kies je gewenste Roostr buitenkeuken, kies het gewenste framemaat, en stel jouw buitenkeuken samen met onze 3D Configurator!

Roostr Rubix

Alleenstaand of als uitbreiding.

Prijs: vanaf €2499,-

ik ga configureren

Roostr Rubix Bar

Lekker lang natafelen.

Prijs: vanaf €2797,-

Ik ga configureren

Roostr Allure

Een culinaire beleving.

Prijs: vanaf €11.596,-

Ik ga configureren

Meestgestelde vragen

Een buitenkeuken is een keuken die buiten het huis is geplaatst, meestal in de tuin of op het terras, en heeft het doel om het buitenleven en outdoor koken. Een buitenkeuken kan van diverse keukenapparatuur worden worden voorzien, zoals een barbecue, spoelbak en kraan, pizzaoven, koelkast en een werkblad. Een comfortabele en praktische plek om te koken en te eten in de buitenlucht.

Een buitenkeuken voorziet in alle gemakken van een keuken, maar dan in de open buitenlucht, en biedt extra werk- en opslagruimte rond de BBQ. Ook creëert een buitenkeuken een aangename en sfeervolle omgeving voor familie en vrienden, en verhoogt de waarde van een huis.

Direct na het bereiden van het eten, kan je samen met het gezelschap genieten van al het heerlijke eten. De bar dient als het hart van de tuin en waar iedereen bij elkaar kan komen.