Buitenkeuken met Bar

 

In een moderne nieuwe woonwijk in Rotterdam hebben we onlangs een buitenkeuken met een van onze nieuwste modules mogen installeren; de Rubix Bar.

De bar is gekoppeld met een Rubix Single en Duo frame en afgewerkt met een duurzaam Dekton Laurent werkblad. De marmeren aders in dit blad matchen zo mooi met de koperen spoelbak en de kraan, waardoor het geheel een chique uitstraling krijgt.

Bij deze opstelling is gekozen om een koppeling te maken in de lengte om zo het lijnenspel in de royale tuin te accentueren, en je zo uitkijkt op het prachtige uitzicht over de polder.

Roostr buitenkeuken met bar

Lekker lang natafelen

De achterkant van het Rubix frame is afgewerkt met het nieuwe Fraké achter paneel. Zo is deze opstelling, die vrij in de ruimte staat, van alle kanten fraai om naar te kijken. Ook voegt het achter paneel de nodige warmte toe, in contrast met de moderne keramische tegels op de vloer. De Monolith kamado barbecue maakt de buitenkeuken helemaal compleet.

Wij kunnen niet wachten op die lange zomeravonden en lekker natafelen met vrienden en familie.

Roostr buitenkeuken met bar en kamado

De barmodule is verkrijgbaar in 2 formaten (4 of 6 personen) en kan zowel gekoppeld worden als los worden geplaatst.

Ga jij ook voor het comfort van een buitenkeuken in de tuin of op het terras? Ontdek de modulaire buitenkeukens via onze 3D configurator en creëer jouw eigen keuken voor buiten!