Luxe buitenkeuken aan het zwembad

Luxe buitenkeuken aan het zwembad


De perfecte setting voor een ontspannen dag vol met lekkernijen, waterpret en gezelligheid. Onlangs hebben wij in samenwerking met Vips Very Impressive Products en Design2Chill deze tuin mogen omtoveren tot een plek om te genieten, zowel in de zomer bij het zwembad als in de winter bij de warmte van de kamado.

Luxe buitenkeuken onder overkapping


Onder de overkapping staat een Roostr Rubix Duo Frame Buitenkeuken met daarin een Big Green Egg, klaar om culinaire wonderen te verrichten voor jou, je vrienden en je familie. Dit frame is gekoppeld met nog eens een Roostr Rubix Duo Frame met kraan en spoelbak. Beide modules zijn voorzien van een luxe Dekton Laurent werkblad, die een goede match maakt met de koperen spoelbak. Het oppervlak wordt gesierd door tal van goudbruine aders die het geheel een geweldige uitstraling geven. Extra bijzonder dat het blad terugkomt in de eettafel en de salontafel, zo wordt de tuin een mooi geheel.

Luxe tuin met zwembad en buitenkeuken

Stel jouw buitenkeuken zelf samen

De Roostr buitenkeukens zijn modulair, koppelbaar en volledig naar wens in te richten. Maak met onze ultieme buitenkeukens, de tuin een verlengstuk van het huis. Bepaal de juiste BBQ Inlay, kies het perfecte luxe werkblad, of kleed je buitenkeuken naar wens aan met een pizzaoven, koelkast, hoogwaardige kraan met spoelbak en praktische details zoals afsluitbare bakjes en haken.

Luxe buitenkeuken met overkapping en tafelset


Maar wat deze Rubix buitenkeuken echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van buiten koken en dineren. Dankzij de hoogwaardige materialen kun je de barbecue zonder zorgen het gehele jaar buiten laten staan, ongeacht het seizoen. Dus zelfs als de zomer plaatsmaakt voor koelere dagen en de bladeren beginnen te vallen, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt nog steeds genieten van heerlijke gerechten.

Buitenkeuken in luxe tuin

Vrijblijvend een inspiratie offerte aanvragen? Ontdek de perfecte buitenkeuken voor jouw tuin met onze 3D ontwerp- en offerteservice, waarbij het ontwerp met precisie, persoonlijke aandacht en totale beleving wordt gemaakt.