Roostr X Miljuschka

Duik de keuken in met Roostr & Miljuschka

De meest magische tijd van het jaar

Wil jij ook een stressvrije kerst? Samen gaan wij daarvoor zorgen. Met de Christmas Masterclass van Miljuschka ervaar je een stressvrije kerst. De masterclass bevat 40 videos en meer dan 45 recepten. Kies voor je eigen niveau: makkelijk, medium of moeilijk. Miljuschka neemt je bij de hand in de Miljuschka Masterclass kersteditie en ga samen stap voor stap aan de slag met jouw ultieme kerstmenu.

De Miljusckha Masterclass wordt volledig verzorgd op de Roostr Rubix Buitenkeuken.

Maak kans op een GRATIS Miljuschka Masterclass Kersteditie

Maak van 6 t/m 17 december kans op een compleet verzorgde Masterclass van Miljuschka bij aanschaf van een Roostr Rubix Buitenkeuken. Wij verloten één volledige online masterclass van Miljuschka tijdens deze dagen.

Bij de masterclass ontvangt de winnaar 45 exclusieve recepten (voor-, hoofd-,bij- & nagerechten) en 40 videos, waar Miljuschka de winnaar stap voor stap op een Roostr Buitenkeuken doorheen loodst.

Kortom: complete ontzorging!

Miljuschka Masterclass Kersteditie

Met de feestdagen duiken we massaal de keuken in en moet er een feestmaal op tafel. Klinkt als muziek in onze oren! Maar je kan deze tijd ook ervaren als stressvol en niet echt hun ding. Je wilt je huis netjes, maar wel gezellig en vol met kerstsfeer. Je moet de lekkerste gerechten op tafel zetten en je moet er ook nog eens prachtig uitzien. Hoe krijg je het allemaal voor elkaar? En wat zet je op tafel terwijl de supermarkt half leeg is? Daar komt de Miljuschka Masterclass kersteditie om de hoek kijken. Samen stel je jouw menu samen en kan je kiezen uit meer dan 45 recepten. In de masterclass wordt je voorzien van het ultieme boodschappenplan en samen zorg je ervoor dat de tafel ook mooi versierd wordt. Het beste van alles. Samen koken met Miljuschka, stap voor stap. En dat in de gemakken van jouw eigen keuken of onze Roostr Rubix. 

Aan de slag

Hoe gaat het in zijn werk? De masterclass kersteditie is opgedeeld in 3 niveaus:  makkelijk, medium en moeilijk. In elk niveau vind jij de lekkerste voor-, hoofd-, bij- en nagerechten. Kies zelf welk niveau en welke recepten bij jou passen. De videos leggen precies uit hoe je te werk moet gaan. Onderweg krijg je bakken vol tips & tricks en je kan de recepten natuurlijk nog eens rustig nalezen. 

Een feestelijke en stressvrije kerst

Het doel van de Miljuschka Masterclass is dat jij niet alleen een feestelijke, maar vooral ook een stressvrije kerst hebt dit jaar. Dus of je nu voor makkelijk kiest en de perfecte garnalencocktail op tafel zet of wanneer je wel van een uitdaging houdt, samen met Miljuschka een amandelmeringue toren maakt, het kan allemaal. En samen cheffen wij het. 

Stel zelf samen in 3D

Roostr Rubix

Ontdek de Roostr Rubix nu via onze 3D configurator en creëer jouw eigen ultieme keuken voor buiten!

Ben je op zoek naar de ideale buitenkeuken voor jouw tuin of terras? Roostr, de specialist in modulaire buitenkeukens, biedt de mogelijkheid je eigen buitenkeuken samen te stellen. Rubix is verkrijgbaar in drie modules; de Rubix Single, Duo en Bar welke door middel van een koppelsysteem uit te breiden zijn naar grotere opstellingen.